top of page
Wouter-2000px-500Q_edited_edited.jpg

Op deze pagina staat mijn persoonlijke werkwijze beschreven. Het doorlezen hiervan geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Werkwijze

Mijn werkwijze is gebaseerd op mijn vaardigheid en ervaring in grafische vormgeving. Ik werk hoofdzakelijk met Photoshop, waar ik unieke en op maat gemaakte ontwerpen mee creëer. Met mijn precieze oog voor detail en creatieve input zorg ik ervoor dat elke tattoo een uniek kunstwerk op zichzelf is.

Voor aanvang van de tattoo sessie maak ik het ontwerp. Dit kan zowel in de shop samen met de klant, als op afstand. Als je ervoor kiest om op afstand te werken, vraag ik je om inspiratiebeelden aan te leveren, een foto van de lichaams-locatie die je voor ogen hebt en eventuele afmetingen, zodat ik het gewenste ontwerp nauwkeurig kan afstemmen op het lichaam.

​Mijn specialisatie ligt in peppershading, een verfijnde techniek die diepte en schaduw creëert door middel van subtiele puntjes. Met deze methode werk ik voornamelijk aan realistische stukken en gedetailleerd micro realisme. Deze stijl geeft elke tattoo een karakteristieke en duurzame uitstraling. Deze tattoo techniek is in vergelijking met andere tattoo technieken vrij vriendelijk voor de huid, wat maakt dat de genezingstijd van de opperhuid opvallend kort is. 

IMAGE-19-600px-130Q.jpg

Ontwerp

Ik streef naar perfectie in elk ontwerp. Mijn tattoo-ontwerpproces begint met het luisteren naar jouw wensen en ideeën. Vervolgens ga ik na het maken van de afspraak aan de slag met tools zoals Photoshop om een unieke digitaal ontwerp te creëren die precies past bij jouw wensen. Met de focus op maatwerk zorgen ik ervoor dat elke tattoo een stukje maatwerk wordt die jouw visie en persoonlijkheid tot uiting brengt op de huid.

Digitaal-Design-600px-130Q.jpg

Planning (totaal project)

- Het bespreken van het project (in de tattooshop of online)

- Plannen van een datum voor de uitvoering met bijbehorende aanbetaling (€100)

- 2 weken voor de sessie vind de uitwerking van het concept plaats

- 1 week voor de afspraak oplevering van het ontwerp
   (De week voor de uitvoering is er tijd voor nog eventuele aanpassingen.
   Grote projecten worden soms gedurende deze week nog doorgepast.)

- Tattoo dagsessie

- Genezingsperiode

- Na 4 weken genezingscontrole

- Eventuele final touch sessie (bij grote projecten)

Planning (tattoo sessie)

  • 10:00 uur: Ontvangst, geniet van een kopje koffie terwijl we het exacte formaat afstemmen.  Terwijl jij het toestemmingsformulier invult, maak ik het definitieve stencil klaar. 

  • Rond 11:00 uur: Begin van de tattoo-sessie.

  • Rond 13:00 uur: Lunch pauze. Er is een koelkast aanwezig en een supermarkt op loop afstand. 

  • Rond 15:00 uur: Koffiepauze om even op te laden, en de benen te strekken.

  • Tussen 16:00 en 17:00 uur: Einde van de dag sessie. We ronden het project af en nemen even de tijd voor het maken van mooie foto's, die ik na verwerking je digitaal toe stuur.

Contact

Zullen we contact maken?
''Eens moet de eerste keer zijn'' ;)

bottom of page