top of page

Voorbereiden op een dag sessie

Een goede voorbereiding op een tattoo dag kan ervoor zorgen dat de sessie soepeler verloopt en dat de genezing achteraf beter verloopt. Hier zijn enkele tips om u voor te bereiden op een tattoo dag sessie:

  1. Eet een voedzaam en gezond ontbijt: Dit zal u energie geven voor de sessie en voorkomen dat u zich licht in het hoofd voelt of flauwvalt. Zorg ervoor dat u genoeg water drinkt om gehydrateerd te blijven.

  2. Slaap goed: Zorg dat u voldoende uitgerust bent voor de tattoo dag sessie. Een goede nachtrust zal u helpen zich te concentreren en de pijn beter te verdragen.

  3. Vermijd alcohol en drugs: Deze kunnen uw vermogen om pijn te verdragen verminderen en kunnen ervoor zorgen dat uw bloed dunner wordt, waardoor u meer bloedt tijdens de sessie.

  4. Draag comfortabele kleding: Zorg ervoor dat u kleding draagt die u gemakkelijk kunt uittrekken en die comfortabel zit. Vermijd strakke of beperkende kleding rond de plaats waar u de tatoeage wilt laten zetten.

  5. Neem een ​​douche: Zorg dat u fris en schoon bent voor de sessie. Dit zal de kans op infecties verminderen.

  6. Neem een ​​gezonde snack mee: Zorg dat u iets gezonds te eten bij de hand heeft tijdens de sessie, zoals een stuk fruit of noten. Dit zal u helpen uw energieniveau op peil te houden.

  7. Bereid je mentaal voor: Neem de tijd om te ontspannen en bereid u mentaal voor op de sessie. Focus op de tatoeage en het proces en probeer te ontspannen en uw geest leeg te maken.

 

Door deze tips te volgen, kunt u zich goed voorbereiden op een tattoo dag sessie en ervoor zorgen dat het proces soepeler verloopt.

bottom of page