top of page
Reborn.jpg

Reborn

In 2016 afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven en na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als grafisch vormgever en product ontwerper heb ik het roer omgegooid na het opkrabbelen van een burn-out. Gedrevenheid is mooi, maar wat maakt je echt gelukkig in het leven? Als geboren kunstenaarshart voel ik mij bijzonder thuis in de wereld van tattoo. Een wereld waar je telkens opnieuw een reis aan mag gaan met iemand zijn persoonlijke levenskunstwerk in de huid.

Meer als werk

Voor mij is het zetten van tatoeages meer als werk alleen. Het is een manier om mensen te helpen bij het uiten van zichzelf en hun verhaal op een unieke manier te vertellen die ze altijd met zich mee kunnen dragen. Het geeft mij de kans om niet alleen unieke en betekenisvolle kunstwerken te creëren, maar ook om bij te dragen aan het verwezenlijken van de droom van mijn klant.

De dankbaarheid die ik daarbij mag ontvangen is voor mij van onschatbare waarde.

Al mijn vaardigheden als (opgeleid) ontwerper komen in het tattooproces volop tot bloei. Ik ben zeer dankbaar dat mijn dierbare vriend Isaac [ISAAC.TATTOOS] mij heeft toegelaten in zijn wereld als professioneel tatoeageartiest en naast zijn kennis en vaardigheden die hij met mij heeft willen delen, mij het vertrouwen en de ruimte heeft gegeven om te komen waar ik nu ben.

Geschiedenis

Opgegroeid in Zwanenburg - Halfweg met een grote Dyslexie stempel op mijn voorhoofd, ging ik vanaf een reguliere basisschool naar de vrijeschool in Haarlem en even later naar de Design Academy in Eindhoven. Maar zo heeft iedereen zijn individuele standaard route wel afgelegd. Wat vind ik echt benoemenswaardig? Wat zegt echt iets over mezelf?
Wel, ik heb mij altijd een uitvindertje gevoeld, die de wereld niet accepteerde zoals hij was. Met zijn hokjes structuur en onpersoonlijke metingen. Na de middelbare school genoot ik enorm van de vrijheid tijdens de brommer (Gilera Citta - snorfiets) reis die ik in mijn tussenjaar maakten samen met mijn beste school vriend (Isaac) van Amsterdam naar Barcelona. Al reizende kwam ik tot de conclusie dat ik iets met mijn gouden handen en persoonlijke zienswijze wilde betekenen in de wereld en vond de Design Aceademy in Eindhoven als best passende opstap richting naar een matchend werkveld. Na mijn Willy wortel hart opgehaald te hebben gedurende de jaren van de studie en de product ontwerp functie die daarop volgde maakte ik na een burn-out opnieuw een voor mij bijzondere reis. Een voettocht. Ditmaal van Amsterdam naar Rome. Een reis waarop ik niet alleen mij zelf mocht leren kennen, maar ook vele anderen mensen met hun persoonlijke verhalen. Gedurende 4,5 maand kruisten vele mensen mijn pad, die breid waren hun verhalen met mij te delen. Dat heeft mij veel gebracht. Ook vandaag de dag is dit een zeer inspirerende factor van mijn vak als tattoo artiest. Over ieder individu zouden een prachtig boek geschreven kunnen worden. Wie weet, ooit hoop ik eigenlijk wel een boek te mogen schrijven met de bijzondere verhalen die mensen met mij als tattoo artiest bereid zijn te delen. Iedereen verdiend een podium. Dus ja, in een noten dop: dat ben ik. Wie ben jij eigenlijk? Zullen we even kennis maken met elkaar?

Werkwijze

Elke artiest werkt net weer even anders. Benieuwd naar hoe ik te werk ga? Lees hier hoe een project samen met mij eruit ziet.

bottom of page